Skrevet: 20.04.2012 17:42 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


Hei! Fikk ikke blogget i går for ett eller annet skjedde så jeg fikk ikke lastet opp bilder... Men i hvertfall vi er kommet til Oslo og nå skal vi snart ut å spise på Fridays. Ellers i dag har vi bare gått rundt på Karl Johan og brukt en del penger. Legger ut innkjøpene når jeg kommer hjem.
Måtte jo så klart en tur på Ben & Jerrys!

Ha en fortsatt fin dag alle sammen!

Hva har du gjort i dag?
-Marie S. Nilsen
Skrevet: 14.04.2012 17:10 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


Hei! Har blitt dårlig med blogging de siste dagene, men får ikke lastet opp bilder og da er det bare kjedelig..

Her er bursdags antrekket :

Skjørt//zara topp//bikbok jakke//bikbok

Synes om antrekket?
-Marie S. Nilsen
Skrevet: 12.03.2012 18:43 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


som jeg sa ryddet jeg i veskene mine på lørdag og der fant jeg mye jeg hadde glemt av. 

tror jeg var sånn 7-8 år når jeg fikk disse veskene, husker jeg var sykt stolt. Som dere sikkert ser er louis vuitton'en helt "ekte"..


haha, lenge siden..
jeg har ikke kjøpt alle selv, mange av dem er arvet av mamma og noen av mormor. Men derfor synes jeg det er ekstra kjekt å bruke dem, fordi de faktsik betyr noe for meg♥

I kveld skal jeg bare være hjemme, øve litt på matte og musikk og så blir det nok en stund forann tven. 

 

Synes om veskene?

-Marie S. Nilsen
Skrevet: 08.03.2012 14:33 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


På skolendag i fikk vi besøk av noen fra forsvaret . Fikk militærjakker og så ble det "konkuranser" eller teambuilding. Vi skulle se hvor godt vi klarte og sammarbeide og ble dømt ut i fra det. Var ganske gøy egentlig!

 

 


tatt med moblikamera.... 

Nå blir det øving til naturfagsprøven resten av dagen!

 

Har dere hatt besøk av forsvaret før?

-Marie S. Nilsen
Skrevet: 03.03.2012 00:43 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n oI dag har jeg hatt en kjepe stressende dag, så det var fint å avslutte med en chill kveld med jentene. Koste oss med frukt, sjokolade og sex and the city. Blir ikke lenge til jeg legger meg, siden jeg må stå opp tidelig i morgen. Skal på fjellet og stå på ski. Gledings♥Hva har du gjort i dag?

-Marie S. Nilsen
Skrevet: 10.01.2012 18:03 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


Heihei!

Nå sitter jeg å prøver å finne litt stoff om Sveits og Vietnam. Vi har nemlig samfunnsfags prosjekt på skolen, hvor vi skal skrive og et rikt og et fattig land. Synes faktisk det er ganske spennende. Og først nå tenker jeg over hvor heldig jeg/vi egentlig er.

Vi sitter her i lille norge sutrer over alle problemene våres, som at vi ikke fikk den jakken vi ville eller noe sånt. Og så er det MANGE millioner menneske der ute som må klare seg med under en dollar om dagen. I tillegg, er det barn mye yngere enn meg, som må jobbe hver eneste dag for å tjene nok penger til å overleve. Både jeg og de fleste andre kan spør foreldene våres om litt penger til å kjøpe oss en sjokolade og andre helt meningsløse ting.Og så sitter det mange barn der ute, uten penger i det hele tatt og sulter. De har ikke noe hus å gå hjem til, kanskje ikke noen familie heller. De lever kanskje i et utrygt land, hvor de må leve i redsel for å miste alt. Jeg prøver ikke si at vi skal skamme oss over hvordan vi lever. Men vi alle må bare være klar over hvor heldig vi faktisk er, for det er ingen selvfølge at vi skal ha nok penger og mat. Eller være trygg slik som vi er!

 

Vær glad for at vi har det så godt som vi har det!♥

-Marie Nilsen
Skrevet: 20.12.2011 17:24 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


har endelig fått meg nytt design. Etter det triste jeg hadde før, måtte jeg få på litt mer farger. Så klart rosa!Ble fornøyd i hvertfall, headeren blir bare midlertidig. Må først ta noen bilder og så får jeg se hva det blir ut av dem. 

 

Synes?

-Marie Nilsen
Skrevet: 11.09.2011 21:03 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


Heihei! de to siste netten ehar jeg overnattet med Bianca og jeg glemte igjen pcen hjemme så jeg fikk ikke blogget. På fredag var jeg ute med bianca, sine, monica, angelika og aleksander. Og i går kveld var jeg på filmkveld nede med en kompis.


I dag har jeg bare vært hjemme og tatt livet ganske med ro! 

hva har du gjort i helgen?

-marie

 

 

 
Skrevet: 07.09.2011 15:06 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


Sorry for null blogging i går, skal skjerpe meg!


Men nå har jeg tenkt å ha spørsmålsrunde. Så bare spør i vei. Skal prøve å få svart i løpet av neste uke.

-Marie
Skrevet: 05.09.2011 19:48 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


heihet, nå er min tilværelse som blond(lyshåret over). Bestemte meg for noen måneder siden for å farge håret brunt, og nå har jeg gjort det. Så i dag etter skolen dro jeg til byen framkalte noen bilder og dro til frisøren.Speil bilde, FY! fikk ikke tatt noen andre bilder.

syns?

-Marie
Skrevet: 04.09.2011 19:22 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


hei igjen! I natt kom jeg hjem fra polen. Kjempe kjekk tur med kjempe kjekke folk. Først kjørte vi buss fra Ålesund til Oslo, Kiel fergen fra Oslo til Kiel og fra Kiel til Krakow. 3700 km tror jeg. Når vi kom til Krakow var vi besøkte vi både Auschwitz I og II. Så var vi også en tur i saltgruvene. 


Ble en del bilder det, innkjøpene kommer senere eller i morgen. 

Snakkes!

syns om bildene?

-marie

 
Skrevet: 28.08.2011 15:54 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


dette blir nok det siste dere ser fra meg på i hverfall en uke. For i kveld drar nemmelig teamet mitt( 3 klasser) til Polen på skoletur. Nermere bestemt Krakow. Blir en tur til Auschwitz, saltgruvene og så blir det kielfergen i morgen. Blir sikkert kjekt.


Web bilde:O!

I kveld er det også Ålesund-Molde kamp(Ålesund in my heart!), og den har jeg ingen planer om å gå glipp av. Så om en stund drar jeg og Bianca utover.

Snakkes om noen dager!

hvilket lag heier du på?

hva er dine planer for resten av dagen?

-Marie

 
Skrevet: 20.08.2011 10:38 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


Hadde dessverre ikke tid til å blogge i går.


i går var vi på fjelltur med skolen, gikk til et sted som heter Bjønalogen. Ca en halv time å gå.

Senere på kvelden var jeg og Bianca ute, møtte tilfeldigvis på Elias, Eirik og Håkon. Selvfølgelig hadde jeg på meg badesko og oppbrettet bukse, og bare en tynn bluse så når jeg kom hjem hadde jeg en kroppstetmpratur på 35.1 grader. Føler meg ikke helt bra igjen.

 

likte du bildene?

-Marie

 
Skrevet: 27.07.2011 17:50 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


Gjett hva vi har gjort i dag! Vi har badet, 18 grader å solskinn. Kan det bli bedre?

Tidligere var vi en tur i Knarvik( tettsted i nærheten). Kjempe koslig plass. Og det ble litt shopping

Veske og blomst// Lindex

I morgen blir det mest sannsynlig en tur til Åsane( kjøpesenter) eller enda en tur til Knarvik. Vet ikke om jeg gidder å bruke dagene min her nede på blogging, så vi snakkes vel når jeg kommer hjem!


Hva synes du om innkjøpene?
Har du vært i Knarvik før?
-Marie Nilsen
Skrevet: 26.07.2011 16:45 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


Voknet til enda en dag med regn og skyer. Typiskt Bergens vær.

Men når det regner og vi ikke kan være ute da sitter vi inne å ser film og koser oss. Oppfinsomme!

Turen i går gikk ganske greit selv om vi måtte bytte buss og ta båt. Typisk vår uflaks at bussen ikke går hele veien. Jaja, vi kom trygt og godt fram til eikangervåg( en time utenfor Bergen) 3 timer senere enn planlagt.

Men nå får vi vel sette oss ned å nyte denne regnværs dagen med enda mer tv.

Hva er dine planer for dagen?
-Marie Nilsen
Skrevet: 03.01.2011 21:30 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


Heisann! Nå sitter jeg her med super sunn middag og koser meg. Det var ikke ironisk.I dag har jeg også vært en tur på Moa med Bianca, hadde tenkt å blogge før jeg dro, men som vanlig så har jeg alt for dårlig tid! Men ihvertfall her er det jeg kjøpte.Jenny Skavland shorts, bluse, to rosa gensere, body og så fikk jeg verdens søteste blomster topp med bianca i julegave i dag. Men nå er det popcorn laging på gang, så nå skal jeg kose meg med det en stund før jeg går å legger meg. Det er jo tross alt siste dagen i ferien i dag.


Hva synes du om innkjøpene?

Skal du også begynne på igjen på skolen i morgen?

-Marie

 
Skrevet: 31.12.2010 19:22 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


2010 har vært ett helt supert år. Først Januar-februar som jeg ikke husker så mye av. Så Mars-April, først til Trondheim med verdensbeste håndballag, også Trondheim igjen med familien.

Så kom Mai, det var fortatt snø, men etter hvert kom sommeren:-)


dette bildet tok jeg tidlig på morningen 4.mai

og dette bare noen timer senere. Så i år hoppet vi rett og slett over våren:-)

Så kom Juni, badet for første i år!


Bianca søteste bestejenta mi, som jeg ikke ble ordentlig kjent med før i år:-) Så ble det tur til Averøya, der ble jeg kjent med verdens herligste folk:-)

super,super kjekk helg:-) Etter dette var det en lang herlig sommerferie.med masse bading.

Der etter var det besøk fra Porsgrunn, og så var det tur til KRETA!

Etter en lang lang sommerferie, begynte jeg i niende. Ikke før da ble jeg Bianca bestevenner tror jeg. Jeg har jo bare kjent henne i ett og et halvt år, men føles som vi har kjent hverandre i minst 5:-)

I løpet av høsten har jeg hatt mange koselige hytte turer med Henny jenta mi. Og så har jeg jo fått meg pc:-)5.november feiret jeg bursdag med verdens herligste jenter

19.november, endelig fikk jeg tatt av strengen.

og så ble det jul, og nyttårsaften! Så nå håper jeg at 2011 blir likebra eller enda bedre enn dette året. Hvis det går da, for dette har vært verdens beste♥ Jeg ønsker alle ett kjempe godt nytt år, og så må dere bare kose dere i dag med masse fyrverkeri:-)

Hvordan har 2010 vært for deg?

-Marie

 
Skrevet: 27.12.2010 10:48 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


Hei, kom meg litt på nett med mobilen og da tok jeg meg litt tid til å blogge. Har tenkt meg en tur opp i trekket i dag, hvis det ikke er altfor kaldt. Omtrentlig 15 minus her oppe nå, men en liten tur blir det nok:-)Hva skal du i dag?

-Marie
Skrevet: 09.06.2010 21:12 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


heeeei

Nå sitter jeg og Catrine og spiser popcorn og sjokolade. skal se film snart også. Var på korps tidligere i dag og da ble Catrine med meg hjem. Vi gikk på butikken å kjøpte inn litt godis før vi tok veien hjem til vårt LÅSTE hus. Så jeg og Catrine brøyt oss rett og slett inn, fikk opp vinduet og krøp inn:P

 :D

Tidligere i dag hadde vi orientering på Røssevollen lns.  Joda som vanlblig var jo det super gøyt. Kødda!! Gikk engentlig ganske bra med meg og Henny, men jeg er liksom ikke veldig flink til å lese kart og seff skulle jeg få den jobben!

Litt bilder:


marielle og Henny<3


Durga og Marte


Sine puuus<3

-Marie


 Skrevet: 08.06.2010 19:32 w w w. m 4 r i e s n . b l o g g . n o


Yooo!

I dag har jeg vært på Emblemsanden hele dagen. Først med skolen til ett og så med Yasmine og Sine til halv seks. Lærerne hadde planleggingsdag så vi måtte vekk fra skolen, så da tok rektor oss med ned dit. Vi ble delt inn i grupper på 10 og 10. Massevis av oppgaver bla å skrive sang og framføre den. Jeg, Ingrid og Sigrid var de eneste som sang:P

Ellen og Ingrid<3

Var volleyballtunering også, gikk ikke så veldig bra:S Jaja, tap og vinn med samme sinn! Når vi var ferdig gikk vi bort på berga til mange andre. Nokken som bada. Vassa bare e. Koste oss litt der før jeg, Yasmine og Sine gikk bort til Volleyballbana igjen:D
Møtte Henriette, Martine, Kamilla og Birger.
:D

joda!!


Yasmine og Henriette da, har dokke skjulte deler?


Martine og Sine<3

Men nå setter jeg meg ned å ser film.

-marie

hits